Napi Csevegő
+3
Van Bódi
cicero
szittyabattyuska
7 posters
39 / 40 oldal
39 / 40 oldal • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Napi Csevegő
First topic message reminder :
Van mára egy ingyen 15 ezres fogadás az angol derbire!
Ott kell kiokoskodni valamit!
Van mára egy ingyen 15 ezres fogadás az angol derbire!
Ott kell kiokoskodni valamit!
dzolikam- Hozzászólások száma : 2909
Re: Napi Csevegő
Jött a Körmend győzelem és vele 2 ezer!
Ezzel kijöttem a minuszból!
Ezzel kijöttem a minuszból!
Üdv guruk ! :)
tegnap ugy felidegesített a nem létező élő fogadás , félrenyomtam egy eseményt , amiről mostanáig,azt hittem, hogy jött.... kösz zrt !
Ezért pipa lesz ;)))
Talán "szerencsére" hamar letudtam a pro-s pénzemet ! :)
az idegnyugtató (sör) olcsóbb , mint az idegbetegséget gyógyító gyógyszer ! ;)))
tegnap ugy felidegesített a nem létező élő fogadás , félrenyomtam egy eseményt , amiről mostanáig,azt hittem, hogy jött.... kösz zrt !
Ezért pipa lesz ;)))
Talán "szerencsére" hamar letudtam a pro-s pénzemet ! :)
az idegnyugtató (sör) olcsóbb , mint az idegbetegséget gyógyító gyógyszer ! ;)))
szittyabattyuska- Hozzászólások száma : 209
dzolikam írta:Pedig voltam olyan helyeken ahol megtanulhattam volna inni! (vasutas és katona is)
KisDarth- Hozzászólások száma : 1486
dzolikam írta:Adott oddsot a Veszprémre!
Meg is tettem 5 ezret hozhat!
Ráadásul közvetíti!
Szegedet hagytam de várhatóan ők is behúzzák!
Ezt az ajándékot!
Szeged is mehetett volna nyugodtan!
szittyabattyuska írta:dzolikam ! veled sem lehet könnyű !;))))
Meg is kérdezte valaki a múltkor mikor beteg voltam;
Iszol te rendesen???
Bet-re pedig nem enged feltölteni!
Mastercard és maestro is elutasítva!
Marad a neteller!
Így 4 számlámból már csak az egyiket tudom használni!
Mastercard és maestro is elutasítva!
Marad a neteller!
Így 4 számlámból már csak az egyiket tudom használni!
szittyabattyuska írta:Nem tudom használja-e valaki a sz..Zrt pro oldalát , de megint adtak a szarnak egy pofont !:/ állítólag fejlesztettek . Normálisan élőzni lehetetlen :(
Ha van egy kis esély egy jó odaba**szós oddsra , rögtön felfüggeszti akár végig , ha kell a meccs felénél !!! Használhatatlan...:///
Gondolom olvassák az illetékesek , hisz valahonan tájékozódni kell az oddszmestereknek is ! ;)))
Így igaz! Élőzni ott lehetetlen!!! Nálam még lassult is az oldal, de ennek okát nem tudom. Meggyőződésem, hogy a zöld oldal a legjobb a mixeléshez. Gyorsan áttekinthető a napi kínálat, könnyen kezelhető. Na a pro messze van ettől...........
cicero- Hozzászólások száma : 2328
dzolikam ! veled sem lehet könnyű !;))))
Nem tudom használja-e valaki a sz..Zrt pro oldalát , de megint adtak a szarnak egy pofont !:/ állítólag fejlesztettek . Normálisan élőzni lehetetlen :(
Ha van egy kis esély egy jó odaba**szós oddsra , rögtön felfüggeszti akár végig , ha kell a meccs felénél !!! Használhatatlan...:///
Gondolom olvassák az illetékesek , hisz valahonan tájékozódni kell az oddszmestereknek is ! ;)))
A hozzászólást szittyabattyuska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 07, 2017 9:45 pm-kor.
szittyabattyuska írta:Sziasztok !
Mai műsor : korong Bl . nem tudom jobb-e mint a válogatott foci műsor !? :) majd kiderül…)
dzolikam ! már csak a sör maradt ki a felsorolásból !:) (ha jól emlékszem nem alkoholizálsz)
Nem is értem azt , hogy lehet ? ;)))
Ez így igaz!
Ez már így is marad!
Nem alkohol ellenes hóbort de én még a szagát sem bírom!
Pedig voltam olyan helyeken ahol megtanulhattam volna inni! (vasutas és katona is)
Sziasztok !
Mai műsor : korong Bl . nem tudom jobb-e mint a válogatott foci műsor !? :) majd kiderül…)
dzolikam ! már csak a sör maradt ki a felsorolásból !:) (ha jól emlékszem nem alkoholizálsz)
Adott oddsot a Veszprémre!
Ráadásul közvetíti!
Ráadásul közvetíti!
inkább a nézők kopnak le, a szurkolók jöttek most bedzolikam írta:Szurkolók majd persze lekopnak és lesz pár ezer belőlük akiknek legalább lesz egy kis hangjuk!
mert akik eddig bejártak nagy nulla fostalicska hurkák voltak
szotyizni meg szelfizni jártak be,a hangjukat nem lehetett hallani
eljött 25 hülyegyerek diósgyőrből és túlüvöltötte a félig telt stadiont
hót szégyen volt az egész
Tegnap a Győr HD hozott 2 ezret!
Bár bem akartam tenni de nem bírtam magammal!
Vége szoros lett!
Bár bem akartam tenni de nem bírtam magammal!
Vége szoros lett!
Kicsit olyan volt az érzés mint anno az első NBII-es meccsen! Mindenki ott akar lenni mindenki látni akarja!
Az,hogy a régi hangadónak nem lesz szava ez is egyértelmű volt!
Úgy látszik ő nem így gondolta de lehet tényleg megtervezett balhé volt!
Sok meccsen és koncerten voltam már a beléptetés és a motozás egy nagy semmi! Lényeg, hogy haladjon a tömeg!
Döntést majd meghozzák az arra illetékesek!
Szurkolók majd persze lekopnak és lesz pár ezer belőlük akiknek legalább lesz egy kis hangjuk!
Várjuk a fejleményeket!
Az,hogy a régi hangadónak nem lesz szava ez is egyértelmű volt!
Úgy látszik ő nem így gondolta de lehet tényleg megtervezett balhé volt!
Sok meccsen és koncerten voltam már a beléptetés és a motozás egy nagy semmi! Lényeg, hogy haladjon a tömeg!
Döntést majd meghozzák az arra illetékesek!
Szurkolók majd persze lekopnak és lesz pár ezer belőlük akiknek legalább lesz egy kis hangjuk!
Várjuk a fejleményeket!
egy dologra leszek kíváncsiszittyabattyuska írta:Sziasztok ! egy gondolat még a szombati esethez . Szerintem , nem kérdőjeles a provokáció . Mert , évek után mi motiválta vajon kutytovékat , hogy engedjenek !?? most már fixen ,megmondják , ezért nem akarták.
Valaki meg is csinálja pár millióért , még ha otthagyja a fogát akkor is :/ mindenki jól járt !???
aki végighallgatta a korábbi sajtótájékoztatót a megállapodásról, abban benne van, hogy nem csak a tábor felé, de a biztonsági szolgálat és minden érintett felé is vannak elvárások
minden kérdéses ügyet egy bizottság vizsgál ki, amiben helyet kap a klub, a szeku és a tábor is
ergo nincs senki felett a háta mögött intézkedés, a véleményét, álláspontját mindenki érvényesítheti, megvédheti
a B-középnek nem volt elsődleges szerepe az ügyben, akkor az eset gyakorlatilag önvédelemnek is minősíthető
illetve felveti a biztonsági szolgálat felelősségét is
hogy jött be a kés? volt motozás, ami kell a beléptetésnél ...
vagy már bent volt a kés? akkor ki hozta be és mikor? elő volt készítve a balhé? ki készítette elő?
ha valóban komolyan veszik ezt a visszatérés, kibékülés témát, illetve ezt a bizottságosdit, akkor nem lehet vége a történetnek annyival, hogy újra mindenki ki van zárva
mondom, én is kíváncsi vagyok a fejleményekre
az viszont biztos, kutyatovéknak jól jött a balhé, ha vissza akarnak térni a homokba dugott fej taktikájához
de ha nem ő szerveztette, akkor meg szarban van ő is, hogy engedett a szurkolói nyomásnak (bár ezt gyorsan elsikálják neki, ha jól fekszik viktoréknál továbbra is ...)
szittyabattyuska írta:Nekem jó a nemzetközi foci "is":)
sok gól , nagy szorzó , kis tét , kombinációs kötés , nulla dondolat , vagy-vagy , és bukás , de van egy kis izgalom :)) ha meg jön , akkor....:)
Nekem jó a nemzetközi foci "is":)
sok gól , nagy szorzó , kis tét , kombinációs kötés , nulla dondolat , vagy-vagy , és bukás , de van egy kis izgalom :)) ha meg jön , akkor....:)
Sziasztok ! egy gondolat még a szombati esethez . Szerintem , nem kérdőjeles a provokáció . Mert , évek után mi motiválta vajon kutytovékat , hogy engedjenek !?? most már fixen ,megmondják , ezért nem akarták.
Valaki meg is csinálja pár millióért , még ha otthagyja a fogát akkor is :/ mindenki jól járt !???
nem is néztem akkor nekem is lájt leszdzolikam írta:Héten a focinak annyi!
Válogatott megtipelhetetlen meccsek!
bár angol alsóbb osztályok még jobbak is mint a sztárbajnokságok
nehogy most szakítsam ki a nagyot
dzolikam írta:KisDarth írta:jó reggelt
meg se nézem a sorom
de látom, cicero, atalantától te is többet vártál ...
Pont a kezdésre kapcsoltam oda hát igencsak ömlött az eső! Lehet barvások küldték a felhőket mert szombat este ott volt ugyanez!
Eléggé meghatározza az ilyesmi a játékot és így a fogadás kimenetelét is!
Barcások! csak gondok akadtak a gombokkal!
39 / 40 oldal • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
39 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.