Napi Csevegő

Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

1 / 40 oldal 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Szer. Okt. 26, 2016 1:16 pm

Admin írta:Tegnap este pár órára bekrepált az oldal. Vmi karbantartás volt, elnézést érte. 

Cicero Kuznecova ma is nyerhet? Pliskova ajándékba kapta Muguruzától a győzelmet. Kuznecova ha nyer mindenképp továbbjut és a szorzó is jó.

Érzékeltem! 4
Nem tudtam itt randalírozni! 47

-------

http://fogadoguruk.hungarianforum.com/viewtopic.forum?t=3

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by Admin on Szer. Okt. 26, 2016 12:54 pm

Tegnap este pár órára bekrepált az oldal. Vmi karbantartás volt, elnézést érte. 

Cicero Kuznecova ma is nyerhet? Pliskova ajándékba kapta Muguruzától a győzelmet. Kuznecova ha nyer mindenképp továbbjut és a szorzó is jó.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2016. Jun. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://fogadoguruk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by KisDarth on Szer. Okt. 26, 2016 6:29 am

sziasztok
vitya meg endi kapja be a faszomat
hehehehehe
KisDarth
KisDarth

Hozzászólások száma : 969
Join date : 2016. Aug. 18.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Szer. Okt. 26, 2016 6:02 am

Jó reggelt!

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Szer. Okt. 26, 2016 5:07 am

87 sziasztok!

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Kedd Okt. 25, 2016 6:09 pm

Közben kis meglepetésemre a Veszprémre 1,03-at adott!!
Tettem bőven rá 5 ezret hozhat!

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Kedd Okt. 25, 2016 6:07 pm

Tanulságos cikk,minden benne van amit idáig is tudtunk!
Szépen összefoglalta a cikk írója!
Ez a számla blokkolás lehet a fegyver ami hasznos lehet!

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by Admin on Kedd Okt. 25, 2016 1:26 pm

[size=48]A kormány újabb piacot nyúlna le, csak nem érti az interneteket[/size]


Andy Vajna végre elindíthatja online kaszinóját, mert a kormány minden konkurenst betiltott. A baj csak az, hogy a tiltás nem igazán működik, az internet ugyanis ennél bonyolultabb dolog. Másrészt ha meg működne, és mindenki Andy Vajna internetes kaszinójában verné el a fizetését, akkor pont azok az elvek sérülnének, amelyek miatt névleg betiltották a többieket: az adóelkerülés és a függők érdekeinek védelme.

Andy Vajna kaszinóbirodalma nemsokára a virtuális térben is megjelenhet majd, legalábbis a néhai Népszabadság értesülései szerint a szerencsejáték-törvény közelmúltbeli farigcsálása ennek próbál megágyazni.
Egy szeptember végi törvénymódosítással ugyanis még keményebben nekimentek a piac jelenlegi szereplőinek. Ezzel pedig még egyértelműbbé vált, hogy a jelentős és könnyű haszonnal kecsegetető szegmens egyrészt a mindenkori hatalom kifizetőhelyének számító Szerencsejáték Zrt., másrészt pedig a filmügyi kormánybiztosból a fideszes médiabirodalom egyik fő bábmesterévé avanzsált Andy Vajna kezébe kerül.
Nem kifejezetten új dologról van szó: a kormány már évek óta próbálja kiirtani a magyar internetről a külföldi szerencsejáték-, póker és sportfogadási oldalakat, hogy aztán a piacot az engedéllyel rendelkező szerencsejáték-szervezők kezébe adja. Akik történetesen Fidesz-közeli vállalkozók.
Ez eddig egyáltalán nem lenne kirívó ügy az elmúlt évek gazdasági beavatkozásainak fényében. Ami érdekessé teszi a dolgot, az az, hogy

 • ez az egész nagyon nem sikerül, és a távlati kilátások sem valami rózsásak;

 • a kormány láthatóan még mindig nem teljesen érti, hogyan működik az internet;

 • és a magyar állam egyenesen szembemegy korábbi kitűzött céljaival.A terv egyébként elég logikusan kezdődik. Van ugyanis egy jelentős és most már nagyjából másfél évtizede virágzó szegmense az internetnek, ahol elég sok magyar elég sok pénzt forgat, vagy legalábbis forgatott korábban: vélhetően nem sok olyan 40 év alatti ember van Magyarországon, akinek nem volt olyan ismerőse, aki a Korda György-féle pókerboom idején ne próbálta volna ki az online pókert, vagy olyan sportrajongó haverja, aki ne tenne fel néha egy kis pénzt a csapatára.


Ez a pénz azonban jellemzően külföldi oldalakon forog, homályos offshore-területeken bejegyzett szolgáltatóknál. A játékból származó jutalék, illetve a klasszikus kaszinójátékok és sportfogadás esetén a veszteség pedig ezeknek a homályos szolgáltatóknak a zsebébe vándorol, ők viszont nagy ívben tesznek a magyar államra. Más szóval a külföldi online kaszinósok elveszik a magyarok pénzét, adót meg nem fizetnek utána.
Logikus tehát, hogy a kormány megpróbálja megvédeni a magyar embereket és pénzüket az offshore kaszinócápáktól. Csakhogy ennél tovább is megy a nemzeti érdek védelmében, és a szektort a Fideszhez közel álló üzletemberek kezébe akarja adni, hogy a magyar emberek rendes magyar nemzeti kaszinóban verhessenek a havi fix seggére. Amiből aztán Vajna esetében például lehet nemzeti tévét építeni.
Ezt célozza ugyanis az a tavaly elfogadott törvénymódosítás, ami egy tollvonással kitiltott mindenkit a magyar online szerencsejáték-piacról, és az egész bizniszt néhány szereplő kezébe adta.

 • A legkisebb üzletet jelentő lóversenyfogadás az állami Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. kezébe került.

 • A sportfogadás a szintén állami Szerencsejáték Zrt.-é lett (bár a javaslat benyújtója, a fideszes Bánki Erik eredetileg ezt is Vajnáéknak szánta).

 • Az online kaszinózásra pedig az „offline” (vagy közelebbi amerikai „szakszóval” élve: brick and mortar) kaszinóüzemeltetési koncesszióval rendelkező társaságok kaptak engedélyt.

 • Ilyen koncessziója négy ember érdekeltségének van ma Magyarországon. Ők Vajna András mellett az Orbán Viktor barátjának számító oligarcha, Garancsi István, a debreceni focicsapat tulajaként is ismert Szima Gábor, valamint egy, ismerősén keresztül Seszták Miklós fejlesztési miniszter köreihez sorolt cég. Mint azt a Kisalföld megírta, az ügyvezető Kruppa Zsolt és Seszták feleségének közös cége is volt. (Vajnán kívül a többiek online kaszinós terveiről nem tudni.)


Az online szerencsejáték-szervezési engedélyt ráadásul ingyen, a rendes koncesszió mellé kapták. Viszont a magyar online kaszinókban csak magyar IP-címekről, azaz az ország területén belül tartózkodó (vagy VPN-en virtuálisan oda irányított) gépekről lehet játszani. Tehát magyarok, magyaroknál, egymás között nyomhatják a pókert, a blackjacket vagy a rulettet.
Azt pontosan nem tudni, hogy mekkora bizniszt kaptak meg az államtól, hiszen ha tudnák a hatóságok, hogy ki mennyit forgat meg a netes kaszinókban és sportfogadó irodákban, akkor már rég elszedték volna tőlük. A NAV éves szinten 10-20 milliárdra becsüli a külföldi szolgáltatók által be nem fizetett adóbevételt, tehát a piac maga ennél vélhetően jóval nagyobb. Ami egy elég jó összeg ahhoz képest, hogy Vajna budapesti kaszinói nagyságrendileg 20 milliárdos árbevételt termelnek egy évben.
A gond csak az, hogy a NAV saját bevallása szerint nem megy túl jól a dolog: bár már több száz illegális külföldi szerencsejátékos oldalt tiltottak le a hatóságok (ráadásul a sportfogadás blokkolását már 2014-ben elkezdték), a jelek szerint ezeket a különböző kiskapukon és internetes hátsó bejáratokon keresztül még mindig látogatják a magyarok.
A szeptember végi törvénymódosítás ezt úgy próbálja megakadályozni, hogy rászáll a bankokra: a pénzintézetek a továbbiakban nem írhatják jóvá azokat a nyereményeket, illetve nem dolgozhatják fel azokat a befizetéseket, amelyek nem a magyar állam által engedélyezett kaszinókból származnak, illetve oda irányulnak.
Amit olvasva kicsit déjà vu érzése lehet a témát ismerő embernek. Ugyanis az internetes szerencsejáték betiltása egyáltalán nem unortodox lépés Magyarországtól, sőt igazából e tekintetben elég nagy lemaradásban is vagyunk a fősodortól: az amerikaiak már tíz éve meglépték nagyjából ugyanezt.
A 2006-os amerikai internetes szerencsejáték elleni törvény (Unlawful Internet Gambling Enforcement Act, avagy UIGEA) ráadásul pont ott próbálta megfogni a dolgot, ahol most második próbálkozásra a magyar hatóságok próbálják érvényesíteni akaratukat, azaz az online kaszinózókat, sportfogadókat és pókereseket kiszolgáló pénzügyi közvetítőrendszerre mért csapást.
Az amerikaiaknál egyébként jellemzően más okok jöttek elő, mint itthon:

 • George W. Bush kormánya elsősorban arra hivatkozott, hogy az online kaszinókban az ellenőrizetlen pénzmozgásokon keresztül könnyen moshatók ki a szervezett bűnözésből származó, illetve a terrorizmus finanszírozását szolgáló összegek. Tehát a fő hivatalos ok a terrorellenes háború volt.

 • De persze az amerikai szociális konzervatívoknak régi toposza a szerencsejáték és az ördög közti, szerintük közvetlen kapcsolat. Tehát egy, a hatalmon lévő Republikánus Pártnak fontos választói csoportnak is a kedvére tettek.

 • És nemcsak nekik, hanem a republikánusok egyik legfőbb pénzügyi támogatójának, Sheldon Adelsonnak is. Adelson úr nem elsősorban a játékosok lelki tisztaságát féltette, hanem saját profitját, ő ugyanis a legnagyobb Las Vegas-i kaszinócézár, és e minőségében egyébként bírálói szerint nagyjából maga az ördög. Akinek az online kaszinók elég jelentős bevételkiesést okoztak.

 • Mindezek mellett pedig valós érv, hogy a szerencsejáték általában véve, de gyorsasága és könnyű elérhetősége miatt az online szerencsejáték még inkább addiktív, nyerni pedig (a póker kivételével) hosszú távon nem lehet rajta.


Az amerikaiakat követve sorra tiltották be az online szerencsejátékot a világ jó pár országában, például a németeknél is gyorsan becsukták a boltot különböző indokokkal, a franciáknál pedig engedélykötelessé tették.
Ugyanakkor hiába jött a 2006-os törvény az Egyesült Államokban, majd sok másik helyen, egy sor online kaszinó tovább működött, hiszen az internetes pénzügyi és kaszinós ökoszisztéma már akkor is jóval fejlettebb volt annál, hogy a honlapok blokkolásával és a bankok befenyítésével el lehessen tiporni. Ilyen-olyan kiskapukon keresztül egészen 2011-ig ment a biznisz, amikor is az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda, azaz az FBI rászállt a tulajdonosi körre, és mindenkit bekasztliztak a renitenskedők közül.
Tehát végső soron csak a nyers erő vált be. Ám azt nehéz elképzelni, hogy mondjuk a Nemzeti Nyomozó Iroda majd jól lecsapna a magyarokat illegálisan kiszolgáló oldalak vezetőire, szemben Amerikával, Magyarországon vélhetően nem gyakran fordulnak meg halaszthatatlan üzleti ügyben ezek az emberek.
A jelenlegi magyar szabályozás viszont, ahogy az amerikai példa is mutatja, elég könnyen kijátszható marad a legelszántabbak számára. Olyannyira, hogy egy gyors Google-kereséssel mindenki bőven kaphat tanácsokat a szabályok kijátszására: akár hagyományos módszerekkel, különböző pénzügyi szolgáltatókon keresztül, akár a mélyweben, TOR-böngészővel, bitcoint használva is simán meg lehet kerülni a dolgot.
Utóbbit betiltani gyakorlatilag lehetetlen, de az előbbi módszereket sem tanácsos, hiszen az online játékosok által használt netes pénzügyi szolgáltatásokat sok mindenki más használja teljesen jogszerű tevékenységekre is, így betiltásuk vélhetően jó néhány kereskedőnek és az online térben üzletileg mozgó embernek okozna jelentős károkat. Arról nem is beszélve, hogy manapság jellemzően ebbe az irányba fejlődik a pénzügyi szolgáltatási szektor, tehát Magyarország egy elkerülhetetlen fejlődési útnak fordítana hátat.
A másik, komolyabb probléma, hogy még ha sikerülne is betartani a magyar szabályokat, azok elég abnormális gazdasági ökoszisztémát teremtenek a játéknak. Erre jó példa a francia szabályozás, ami nagyjából hasonló a magyarhoz, már attól eltekintve, hogy ott nem kormányközeli csókosoknak adnak csak licencet, hanem nagyjából bárki vásárolhat. Viszont a termekben csak franciák játszhatnak, ami üzleti szempontból nem nagyon jött be az ott működő cégeknek.
Hiszen az online kaszinó lényege pont az lenne, hogy nagyon nagy ügyfélkörhöz tud szólni, viszont mivel az ügyfelek jellemzően vesztenek, ezért a súlyos függők kivételével elég jelentős promóciókat kell futtatni be- és visszacsalogatásukra, és gondoskodni kell arról, hogy ne gyorsan verjék el a pénzüket, hanem folyamatosan bukjanak, azaz hosszabb távon, de nagyobb mínuszt hozzanak össze.
Ez pedig elég drága dolog, és egy olyan rendkívül kicsi és alacsony vásárlóerejű piacon, mint Magyarország, nincs benne túl sok potenciális bevétel. Ezért is nehezen hihetők a NAV 10-20 milliárdos számai, hiszen ennyit a külföldi turisták által erősen megtámogatott budapesti kaszinók sem tudnak összehozni.
A sportfogadás ugyan erősen fut, de aki a Tippmix helyett eddig minden akadály ellenére mégis a külföldi szolgáltatókat választotta, az nem valószínű, hogy könnyen áttérne az állami megoldásra. Már csak azért sem, mert konkrét termékeit és ajánlatait tekintve a Szerencsejáték Zrt. hatalmas lemaradásban van a külföldi konkurenciához képest.
Hogy a verseny nagy, jól mutatja, hogy már a hagyományos online kaszinók közül is többen döglődnek. Bár részben magának és menedzsmentjének is köszönheti, de például a legnagyobb internetes pókeroldal és kaszinó, a Pokerstars is elég ramaty pénzügyi helyzetben van, játékosállománya pedig folyamatosan csökken.
Ha azonban tényleg jó biznisznek bizonyul majd Vajna online kaszinója, az ironikus módon jól arcul csapja majd azokat az érveket, amiket a NAV felhozott a külföldiek betiltása és kemény megrendszabályozása mellett. Nekik ugyanis az a bajuk, hogy

 • az online kaszinók nem fizetnek adót;

 • nem járulnak hozzá a játékszenvedély-függők kezelési költségeihez;

 • nem vesznek részt a játékosvédelemben, azaz nem teszik lehetővé, hogy a magyar függők kitiltassák magukat a kaszinókból;

 • és elérhetetlenek a pénzmosás elleni hatóságok számára is.


Ezek mind jogos felvetések, csakhogy nem látszik, hogy Andy Vajna és Szima Gábor helyzetbe hozása ezekre mind választ adhatna. Főleg miután még áfamentessé is tették az egész szektort, vagyis a kormány úgy döntött, hogy kevesebb adóval is megelégszik. Nehéz látni, hogy hogyan jönne be az a 10-20 milliárd Vajnáéktól, amit a NAV hiányol. Vajna kaszinós cégeinek teljes adóterhe nagyjából 1 milliárd volt tavaly, 22 milliárdos árbevétel mellett.
Az is ellentmond a nagy nemzeti kifehérítésnek, hogy Vajnáék külföldi cégekkel szerződtek az online kaszinók üzemeltetésére, hiszen sokkal olcsóbb megvenni egy ilyen rendszert, mint lefejleszteni. Ez viszont azt jelenti, hogy azért bőven csordogál majd a pénzből külföldre is.
Másrészt a játékosok féltése azért is érdekes, mert az online szerencsejátéknak jellemzően két válfaja van. Az egyik a póker, ami bár nem nyílt rablás, emiatt nem is jó üzlet az üzemeltetőnek, egy olyan kis piacon, mint Magyarország, nem valószínű, hogy jelentősebb pénzt lehetne termelni a kártyás jutalékból.
A másik válfaja az online félkarú rabló, rulett stb., ami viszont nyílt lehúzás, a kaszinó hosszú távon kis túlzással kilopja a pénzt az emberek zsebéből. Ezt etikailag nyilván helyes államilag akadályozni, de az üzemeltetőknek meg pont ebből jönne a pénzük. A kettő együtt nem megy: vagy gazdagítjuk a nemzeti nagytőkét, vagy védjük a játékosokat.
Persze aztán ki tudja, mi lesz az egészből, hiszen már februárban is arról szóltak a hírek, hogy Vajna hamarosan megnyitja az első magyar online kaszinót, de ma még mindig ott áll a történet, hogy talán még idén összejön. És ha össze is jön, még mindig erősen kétséges, hogy ez lesz a legújabb aranytojást tojó tyúkja.
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2016. Jun. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://fogadoguruk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Kedd Okt. 25, 2016 1:18 pm

a mai:

Lotte+1 - Leverkusen V 1,75
Freiburg - Sandhausen H 1,55
Mönchengladbach - Stuttgart H 1,50
St. Pauli - Hertha BSC 1V 1,65
E. Frankfurt - Ingolstadt H 1,80
Genoa - Milan DV 1,41

odds: 17,038

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by KisDarth on Kedd Okt. 25, 2016 9:07 am

St. Pauli - Hertha BSC V
Mönchengladbach - VfB Stuttgart H
Hallescher - Hamburger SV 1073 hosszban V
Frankfurt - Ingolstadt H
Wurzburger Kickers - 1860 München H
KisDarth
KisDarth

Hozzászólások száma : 969
Join date : 2016. Aug. 18.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Kedd Okt. 25, 2016 6:13 am


"Keys-el kapcsolatban csak annyit,hogy ha beveri az ütős szerváit akkor verhetetlen!
Kicsit ezért Serena játékára emlékeztet!"

Nagyon igazad van, de remélem, Cibulkova megoldja, de rizikós meccs (de melyik nem az?) Néztem a kézit, magyar oldal csak D és V tippre ad oddsot. Pedig különbségre, vagy gólszámra jó lett volna fogadni,és egyáltalán nem biztos, hogy eltaláljuk. Smucigok ezek.....A Pro-n az háborít fel legjobban, hogy az alapesemények után közvetlenül teszi a félidős fogadásokat.....Na már most, ha az emberfia nyitja az oldalt az ugrik a szeme elé....nagy bőszen - hiszen jó az odds - már üti is.....s aztán jön a meglepetés.......
Legyen szép napunk, bár nálunk zuhog az eső........cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Kedd Okt. 25, 2016 5:58 am

reggeli menü:

A. Kerber - S. Halep H 1,75
M. Keys - D. Cibulkova V   1,70
Admiral Vlagyivosztok - Amur Habarovszk 1. harmad 1,5 over 2,20


A hozzászólást cicero összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 25, 2016 8:51 am-kor.

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Kedd Okt. 25, 2016 5:52 am

Jó reggelt!

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Kedd Okt. 25, 2016 5:11 am

87 sziasztok!

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Hétf. Okt. 24, 2016 8:48 pm

cicero írta:
dzolikam írta:
cicero írta: napközben nem vagyok itthon, a teniszt nem akartam kihagyni:

A. Radwanska - S. Kuznetsova V  3,10
Red Star Kunlun - Lokomotív Jaroszlavl HD   1,85
Ka. Pliskova - G. Muguruza Blanco H  1,65
An. Kuznetsov - F. Delbonis V   1,35
J-L. Struff - J. Isner V 1,35

odds: 17,24

Ha jól látom ez nyerő 2630
De ez a kuznetsova tipp honnan jött?
Mindegy! Remek! 1709

szerencse, hogy kombiba tettem........rosszul írtam a Delbonis meccset, "H"-ba tettem, így az elment....de hozott egy kis pénzt a konyhára...Kérdésedre a válasz: mostanában többször láttam Kuznetsovat játszani, erős akaratú, soha nem adja fel. Agnieszka tőle labilisabb, bár jobb teniszező. Ugye - ha jól tudom - Singapurban az évben legjobban teljesítő 8 játékost hívják meg a világbajnokságra, Kuznetsova nyolcadikként érkezett. Kerber, Radwanska, Halep, Pliskova, Muguruza,  Cibulkova, Keys és Kuznetsova. Holnap a két nagy esélyes közül az egyik búcsúzik, remélem Halep lesz az, nagyon szurkolok Kerbernek. A másik meccs Keys - Cibulkova, ez hasonló a mai meccshez. Cibulkova szintén erős akaratú, Keys erősebb, de fejben sokszor nincs ott. Majd meglátjuk holnap, nálam - jelen pillanat szerint Kerber és Cibulkova győz. Ja, és annyit: Pliskovára tettem, s az utolsó szettben 5 : 2 -re vezetett az ellenfél. Onnan jött vissza, ami szerintem hihetetlen dolog, de a pénztárcámnak jót tett. A tippek közül nekem legkockázatosabbnak a Kunlun HD tűnt. Igazából a "D"-t vártam, azért tettem mellé a "H"-t, mert a Jaroszlav zsinórban 3x győzött idegenben.....bejött hál' Istennek!

Igen,láttam az oddsokat delbonisnál fordítva volt írva de azt hittem élő fogadás!
Keys-el kapcsolatban csak annyit,hogy ha beveri az ütős szerváit akkor verhetetlen!
Kicsit ezért Serena játékára emlékeztet!
Teniszt részemről hanyagolom de aki teszi annak sok szerencsét hozzá!
Látom te elég nagy százalékban találod el lehet érdemes lenne komolyabban rámozdulnod!
Hajrá! 1215

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Hétf. Okt. 24, 2016 8:05 pm

dzolikam írta:
cicero írta: napközben nem vagyok itthon, a teniszt nem akartam kihagyni:

A. Radwanska - S. Kuznetsova V  3,10
Red Star Kunlun - Lokomotív Jaroszlavl HD   1,85
Ka. Pliskova - G. Muguruza Blanco H  1,65
An. Kuznetsov - F. Delbonis V   1,35
J-L. Struff - J. Isner V 1,35

odds: 17,24

Ha jól látom ez nyerő 2630
De ez a kuznetsova tipp honnan jött?
Mindegy! Remek! 1709

szerencse, hogy kombiba tettem........rosszul írtam a Delbonis meccset, "H"-ba tettem, így az elment....de hozott egy kis pénzt a konyhára...Kérdésedre a válasz: mostanában többször láttam Kuznetsovat játszani, erős akaratú, soha nem adja fel. Agnieszka tőle labilisabb, bár jobb teniszező. Ugye - ha jól tudom - Singapurban az évben legjobban teljesítő 8 játékost hívják meg a világbajnokságra, Kuznetsova nyolcadikként érkezett. Kerber, Radwanska, Halep, Pliskova, Muguruza, Cibulkova, Keys és Kuznetsova. Holnap a két nagy esélyes közül az egyik búcsúzik, remélem Halep lesz az, nagyon szurkolok Kerbernek. A másik meccs Keys - Cibulkova, ez hasonló a mai meccshez. Cibulkova szintén erős akaratú, Keys erősebb, de fejben sokszor nincs ott. Majd meglátjuk holnap, nálam - jelen pillanat szerint Kerber és Cibulkova győz. Ja, és annyit: Pliskovára tettem, s az utolsó szettben 5 : 2 -re vezetett az ellenfél. Onnan jött vissza, ami szerintem hihetetlen dolog, de a pénztárcámnak jót tett. A tippek közül nekem legkockázatosabbnak a Kunlun HD tűnt. Igazából a "D"-t vártam, azért tettem mellé a "H"-t, mert a Jaroszlav zsinórban 3x győzött idegenben.....bejött hál' Istennek!

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Hétf. Okt. 24, 2016 7:31 pm

cicero írta: napközben nem vagyok itthon, a teniszt nem akartam kihagyni:

A. Radwanska - S. Kuznetsova V  3,10
Red Star Kunlun - Lokomotív Jaroszlavl HD   1,85
Ka. Pliskova - G. Muguruza Blanco H  1,65
An. Kuznetsov - F. Delbonis V   1,35
J-L. Struff - J. Isner V 1,35

odds: 17,24

Ha jól látom ez nyerő 2630
De ez a kuznetsova tipp honnan jött?
Mindegy! Remek! 1709

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Hétf. Okt. 24, 2016 7:13 am

Mai nap kihagyós lesz!

Nektek sok nyerőt! 1215

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by KisDarth on Hétf. Okt. 24, 2016 7:04 am

2630 1215 2630 3061 2630
KisDarth
KisDarth

Hozzászólások száma : 969
Join date : 2016. Aug. 18.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Hétf. Okt. 24, 2016 7:00 am

[quote="cicero"]2 2 én sem maradtam tegnap nyeremény nélkül, ezt a szelvényt reggel indulás előtt tettem fel:

Szeged - Breszt Meskov HD 1,25 992
Montpellier-3,5 - Metalurg Skopje H   1,30 992
Füchse Berlin-2,5 - Erlangen H   1,25 992
Celta Vigo - Deportivo H 1,70 992
Manchester City - Southampton 2. félidő H  1,70  992
Chelsea - Manchester Utd. HD   1,30 992
Roma - Palermo 1. félidő H 1,45 992
Genk - St. Truiden  H 1,55 992
Standard Liege - Waasland Beveren H 1,50  992  

500,-Ft tét mellett 12.864,-Ft a nyeremény 2 2

Szép! 2630 2630

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by dzolikam on Hétf. Okt. 24, 2016 6:59 am

Jó reggelt!

dzolikam

Hozzászólások száma : 2495
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Hétf. Okt. 24, 2016 6:04 am

napközben nem vagyok itthon, a teniszt nem akartam kihagyni:

A. Radwanska - S. Kuznetsova V 3,10
Red Star Kunlun - Lokomotív Jaroszlavl HD 1,85
Ka. Pliskova - G. Muguruza Blanco H 1,65
An. Kuznetsov - F. Delbonis V 1,35
J-L. Struff - J. Isner V 1,35

odds: 17,24

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Hétf. Okt. 24, 2016 5:19 am

dzolikam írta:Ma már jöttek a tutik!
Psg és Montpellier hozott 17-et! 2

Berlin 5 ezret de a Madrid meccsen ideggyenge voltam ott lezártam idő előtt ott buktam 3 ezret!

-6 ezer a hétvége mérlege!
Egész szépen felépültem a tegnapi 50-es bukó után!

Ha nem csak dumálok a psg kapcsán akkor nyerhettem is volna vele szépen!
53,5 over röhögve megvolt... 992

1215 2630 1215
hatalmas az önfegyelmed!!! Látom, hogy ez az egyetlen helyes út, de a hév, a mohóságom mindig elragad....öreg hiba, de lassacskán kontrollálom magam.....

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Hétf. Okt. 24, 2016 5:14 am

2 2 én sem maradtam tegnap nyeremény nélkül, ezt a szelvényt reggel indulás előtt tettem fel:

Szeged - Breszt Meskov HD 1,25 992
Montpellier-3,5 - Metalurg Skopje H   1,30 992
Füchse Berlin-2,5 - Erlangen H   1,25 992
Celta Vigo - Deportivo H 1,70 992
Manchester City - Southampton 2. félidő H  1,70  992
Chelsea - Manchester Utd. HD   1,30 992
Roma - Palermo 1. félidő H 1,45 992
Genk - St. Truiden  H 1,55 992
Standard Liege - Waasland Beveren H 1,50  992  

500,-Ft tét mellett 12.864,-Ft a nyeremény 2 2

a tegnap esti:

Winnipeg - Edmonton HD   1,40 992
NY Islanders - Minnesota HD   1,35 992
NY Rangers - Arizona H 1,75 992
Anaheim - Vancouver H 1,75 992
Montpellier-3,5 - Metalurg Skopje H 1,25 992
Kielce - R-N. Löwen Kronau+5,5  V 1,30 992
Standard Liege - Waasland Beveren H 1,50 992
Lilleström - Start H 1,40 3220

gondoltam, hogy a Lilleström nem akar kiesni......kár volt velük foglalkoznom.......

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by cicero on Hétf. Okt. 24, 2016 5:04 am

87 sziasztok!

cicero

Hozzászólások száma : 2013
Join date : 2016. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Napi Csevegő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 40 oldal 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Vissza az elejére


Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.